13 pemenang kempen Baiduri diraikan

Oleh Yusrin Junaidi

BANDAR SERI BEGAWAN, 6 MEI – Seramai 13 pemenang menerima hadiah pada majlis penyampaian hadiah untuk pemenang promosi ‘Across the Sea and a Thousand Miles Yet Still Connected’ anjuran Bank Baiduri bersama Western Union pada petang tadi di Atrium, Ibu Pejabat Bank Baiduri, Jalan Gadong.

Hadiah utama dimenangi Nelson Kempis Deocareza yang membawa pulang telefon pintar Samsung Galaxy Z Fold2, sementara hadiah kedua berupa telefon pintar Xiaomi Mi 10T Pro dimenangi oleh Margie Pinque Robas dan Feroz Nur Islam membawa pulang telefon pintar Vivo V20 Pro. 10 pemenang lain juga memenangi hadiah sagu hati berupa baucar membeli-belah Hua Ho berjumlah $50 dan baucar membeli-belah $50 dari Supa Save.

Hadir untuk menyampaikan hadiah kepada pemenang ialah Ketua Pengurusan Rangkaian, Aariz Patrick.

Beliau berkata, “Disebabkan pandemik, ramai ekspatriat dan pekerja migran tidak dapat pulang ke negara asal mereka dan meluangkan masa bersama ahli keluarga semasa musim perayaan.

Menerusi promosi ini, kami mahu memberikan keriangan musim perayaan kepada pelanggan kami dan dengan respons positif yang kami terima, kami berharap dapat mengadakan promosi yang serupa bersama Western Union pada masa akan datang.”

Promosi Bank Baiduri tersebut berlangsung dari 1 Disember 2020 hingga 31 Mac 2021, di mana pelanggan yang mengirimkan wang berjumlah $300 dan ke atas menerusi Perkhidmatan Pemindahan Wang Western Union di Bank Baiduri berpeluang mengambil bahagian dalam cabutan bertuah tersebut.

Promosi itu bertujuan membantu pelanggan yang tidak dapat pulang ke negara asal mereka untuk meluangkan masa bersama keluarga mereka sempena musim cuti tahun lalu.

Aariz Patrick bergambar ramai bersama pemenang-pemenang pada majlis yang berlangsung di Atrium, Ibu Pejabat Bank Baiduri, Jalan Gadong, kelmarin. – Gambar serahan Bank Baiduri