15 keluarga terima sumbangan NiAT

BANDAR SERI BEGAWAN, 22 MEI – Sebagai sebahagian daripada inisiatif tanggungjawab sosial korporat mereka, Network Integrity Assurance Technologies Sdn Bhd (NiAT) telah mengadakan kunjungan ke Daerah Tutong baru-baru ini bagi menghulurkan bantuan kepada 15 buah keluarga.

Bantuan kepada keluarga-keluarga yang kurang bernasib baik di Kampung Ungar, Benutan dan Rambai itu telah disampaikan oleh sepasukan lima perwakilan dari pelbagai jabatan NiAT, diketuai oleh Ketua Pegawai Eksekutif, Lim Ming Soon.

Antara objektif lawatan itu adalah untuk menyumbangkan makanan dan keperluan lain kepada mereka yang memerlukan dengan bantuan ketua kampung.

“Kami percaya ia adalah perkara yang baik untuk dilakukan, bukan hanya pada bulan Ramadan namun sebagai usaha berterusan kami untuk sentiasa berhubungan dan memberi balik kepada masyarakat,” ujar Lim Ming Soon dalam kenyataan yang diterima.

Lim Ming Soon mengetuai rombongan ke Daerah Tutong bagi menyerahkan sumbangan makanan dan keperluan asasi lain kepada 15 buah keluarga. – Gambar serahan NiAT