Akhirnya Fattah umum Fazura hamil empat bulan

Setelah dua tahun mendirikan rumah tangga, pelakon Fattah Amin mengumumkan isterinya yang juga aktres Nur Fazura kini hamil empat bulan.

Menurut Fattah, 30, rezeki zuriat ini merupakan antara kurniaan yang paling dinantikan olehnya sepanjang bergelar suami.

“Setelah melayari perkahwinan kami selama dua tahun, kami ingin berkongsi berita yang amat mengembirakan.

“InsyaAllah dengan izin Allah SWT kami bakal menimang cahaya mata kami yang pertama. Kandungan Fazura kini dalam bulan keempat.

“Alhamdulillah, kami sentiasa yakin akan peraturan Allah dan sesungguhnya ini merupakan waktu yang paling tepat bagi kami dikurniakan zuriat yang amat membahagiakan ini,” katanya.

Fattah teruja bakal timang anak pertama tidak lama lagi. – Agensi

Fattah berkongsi berita gembira itu menerusi Instagram miliknya pada Jumaat.

Fattah Amin dan Nur Fazura Sharifuddin melangsungkan pernikahan pada majlis tertutup yang diadakan di sebuah hotel pada 27 November 2017.

Dalam pada itu, pasangan pelakon drama Hero Seorang Cinderella ini turut mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang mendoakan perhubungan mereka.

Malah, dia mengakui kehidupannya bahagia semenjak berkahwin dan melalui setiap detik kehidupan dengan penuh kesyukuran.

“Tiada yang lebih diutamakan dalam hidup kami sekarang melainkan yang tersayang.

“Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sentiasa mendoakan dan memberikan ucap selamat kepada kami selama ini.

“Kami amat mensyukuri setiap detik dalam fasa ini dan hari-hari indah akan datang. InsyaAllah. Alhamdulillah dan terima kasih sekali lagi daripada hati kami berdua!,” ujarnya.

Sementara itu, Fazura pula meluahkan rasa syukur kerana kandungannya berada dalam keadaan baik sepanjang trimester pertama. “Dalam kondisi yang kita hadapi sekarang ini, saya sedang berehat di rumah.

“Alhamdulillah, saya bersyukur tidak mengalami sebarang alahan teruk setakat ini dan saya sangat teruja untuk menghadapi hari-hari mendatang,” katanya. – Agensi