Amitabh Bachchan kembali bekerja

Baru-baru ini Amitabh Bachchan pulih dari COVID-19 dan kini telah meneruskan penggambaran untuk Kaun Banega Crorepati 12. Pelakon itu berkongsi di akaun Instagram dan berkongsi gambar dari set.

Dia menulis, “.. ia kembali bertugas .. di lautan PPE biru .. KBC 12 .. bermula tahun 2000.. hari ini tahun 2020 .. 20 tahun! Hebat .. itu seumur hidup !!” Dia kelihatan kagum dengan melihat banyak orang memakai pakaian PPE.

Beberapa hari yang lalu, dia juga bercakap mengenai persediaan untuk penggambaran. Dia menulis di blognya, “Banyak persiapan dan persembahan untuk permulaan penggambaran promosi KBC dan KBC itu sendiri .. protokol terperinci tentang bagaimana semuanya akan dilakukan dengan langkah keselamatan maksimum.”

Amitabh bekerja di KBC semasa perintah berkurung. Beberapa promosi yang menampilkannya sudah ditayangkan. Dia telah menulis di blognya, “Ya saya bekerja .. ada masalah dengan itu .. simpanlah pada diri sendiri.. langkah berjaga-jaga yang mencukupi telah dilakukan .. dan apa yang telah dijadualkan selama dua hari, diselesaikan dalam satu hari .. bermula jam 6 petang .. “ – Agensi

Amitabh Bachchan pulih dari COVID-19 dan kini telah meneruskan penggambaran. – Agensi