Monday, October 2, 2023
22.6 C
Brunei

  -

  Ayda Jebat bakal timang anak perempuan

  It’s a girl!”. Demikian perkongsian penyanyi dan pelakon, Ayda Jebat dan suami, Nabil Mahir, mengumumkan jantina anak damit mereka yang bakal dilahirkan pada penghujung bulan depan.

  Dalam video berdurasi tujuh minit 58 saat yang dimuat naik ke saluran YouTube itu, Ayda dan Nabil membuat pengumuman di hadapan anggota keluarga mereka di rumah serta sahabat-sahabat terdekat secara maya.

  Dalam temubual bersama media yang diadakan secara maya baru-baru ini, Ayda juga berkongsi hasratnya untuk menjalani proses bersalin menerusi pembedahan.

  “Sebenarnya, sebelum berkahwin pun saya dah beritahu Nabil, kalau ada rezeki untuk menimang cahaya mata, saya nak bersalin menerusi pembedahan.

  “Nabil okey saja. Saya pun tak ada sebarang alasan atau apa, tapi saya sendiri yang memilih untuk bersalin menerusi pembedahan,” katanya kepada media.

  Menurutnya, doktor yang merawatnya sepanjang proses kehamilan juga bertanya untuk mendapatkan kepastian mengenai keputusan saya itu.

  “Doktor pun ada tanya, dan saya tetap beri jawapan saya. Tak ada alasan. Yang penting, anak kami sihat, saya pun sihat,” katanya.

  Ayda sebelum ini dijangka akan bersalin pada 8 Oktober, namun kerana dia memilih untuk menjalani pembedahan, dia akan bersalin dua minggu lebih awal daripada tarikh jangkaan.

  Ditanya mengenai nama untuk anak mereka, Ayda dan Nabil belum membuat sebarang keputusan, namun mengakui sudah ada menyenaraikan beberapa nama.

  Pasangan Ayda dan Nabil mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2021 selepas lapan bulan mengikat tali pertunangan. – Agensi

  Ayda Jebat dan suami mengumumkan jantina anak damit mereka yang bakal dilahirkan bulan depan. – Agensi
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Ikan paus langgar bot, 1 maut, 1 cedera  

  SYDNEY, 1 OKT - Seorang lelaki maut dan seorang lagi cedera selepas seekor ikan paus melanggar sebuah bot di luar pantai timur Australia, kelmarin,...

  Singa baham tuan