Saturday, February 4, 2023
28.9 C
Brunei

-

Azzam Sham naik segan dengan peminat?

Dua tahun tiada lagu baharu, penyanyi Azzam Sham mengakui terkilan dengan pihak syarikat pengurusan yang beberapa kali menunda pelancaran single terbaharunya.

Menurut Azzam atau nama sebenarnya Muhammad Azzammuddin Lop Hisham, lagu serta video muzik (MV) itu sudah dirakam sejak tiga tahun lalu.

Malah, Azzam yang bernaung di bawah syarikat rakaman Rusa Music ini juga berasa segan dengan peminatnya kerana kerap menjanjikan perkara yang tidak pasti.

“Saya terkilan dan terasa hati dengan syarikat pengurusan saya. Banyak lagu saya terpaksa ditunda tanpa memberi alasan yang kukuh.

“Sepatutnya lagu saya yang sudah dirakam sejak 2019 dilancarkan dalam masa terdekat tapi sampai sekarang mereka tetap simpan lagu itu.

“Saya jadi malu nak cakap dengan peminat, kalau saya cakap akan keluarkan lagu nanti mereka tertunggu-tunggu pula,” katanya kepada wartawan.

Lagu berjudul Cinta Jangan Pergi yang dilancarkan pada 2020 merupakan single terakhir Azzam.

Berkongsi mengenai kehidupan peribadinya, penyanyi berusia 24 tahun ini sememangnya menyimpan impian untuk dikurniakan cahaya mata secepatnya.

Bagi Azzam, dia dan isterinya iaitu penyanyi Sheryl Shazwani sudah bersedia untuk bergelar ibu bapa di usia yang masih muda.

“Memang impian saya untuk dikurniakan cahaya mata awal. Bagi saya, rezeki zuriat ini Allah SWT yang beri, apa saja yang diberi, saya akan terima. – Agensi

Azzam masih menantikan lagu terbaharunya untuk dilancarkan. – Agensi
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Bekas Menteri dijatuhi hukuman penjara 2 tahun

SEOUL, KOREA SELATAN, 3 FEB - Mahkamah Korea Selatan hari ini menjatuhkan hukuman penjara dua tahun kepada bekas Menteri Kehakiman, Cho Kuk, selepas dia...
- Advertisment -