Baiduri tawar promosi cabutan bertuah sempena Ramadan

Oleh Syahmi Hassan

BANDAR SERI BEGAWAN, 7 APRIL – Bank Baiduri menawarkan tawaran menarik untuk pemegang kad kredit dan debit Baiduri di Gedung Perniagaan Hua Ho dan First Emporium & Supermarket Cawangan Batu Satu sempena promosi cabutan bertuah Ramadan dan Hari Raya.

Pelanggan yang berbelanja menggunakan kad kredit atau debit Baiduri mereka antara 3 April hingga 8 Mei akan menerima satu penyertaan untuk setiap perbelanjaan $100 dalam satu resit di Gedung Perniagaan Hua Ho.

Sepanjang tempoh promosi, pelanggan berpeluang memenangi hadiah mingguan baucar beli-belah bernilai $250.

Cabutan bertuah terakhir akan berlangsung dua minggu selepas tamat tempoh promosi, di mana pemenang akan memperoleh baucar membeli-belah bernilai antara $300 hingga $2,000 menanti manakala pemenang hadiah utama akan menerima baucar beli-belah bernilai $3,000.

Promosi cabutan bertuah boleh didapati di Gedung Perniagaan Hua Ho yang mengambil bahagian di Kiulap, Gadong 2, Onecity, Tutong, Delima, Mulaut dan Bebatik Kilanas.

Sementara itu, di First Emporium & Supermarket Cawangan Batu Satu, pelanggan berpeluang menerima penyertaan untuk setiap $50 yang dibelanjakan dalam satu resit antara 3 April hingga 3 Mei.

Dalam promosi itu, para pemenang berpeluang memenangi baucar beli-belah bernilai antara $200 hingga $1,500 manakala pemenang Hadiah Utama akan menerima baucar beli-belah bernilai $2,000.

“Kami sentiasa berharap untuk memberi ganjaran kepada pelanggan kami terutamanya ketika mereka membuat persiapan untuk sambutan Hari Raya akan datang pada tahun ini.

“Kami gembira bekerjasama dengan Hua Ho untuk membantu memenuhi keperluan pelanggan kami,” kata Ketua Perbankan Runcit Bank Baiduri, Lim Kian Chiong.