Wednesday, July 17, 2024
25.5 C
Brunei

  -

  Berkenan serikan klinik tenis junior

  Oleh Fadley Faisal –

  BANDAR SERI BEGAWAN, 20 JUN – Yang Teramat Mulia Pengiran Muda Muhammad Aiman ​​semalam berkenan menghadiri klinik tenis junior yang dihoskan oleh pemain tenis terkenal Thailand, Paradorn Srichaphan.

  Bekas pemain ATP No 9 itu dijemput oleh pasukan HappyBunchi untuk menjalankan beberapa siri klinik tenis di Kelab Peak dan Gelanggang Tenis Kebangsaan, yang melibatkan pemain tempatan daripada remaja hingga dewasa.

  Paradorn ditemani oleh jurulatihnya yang terkenal, Ten dan O-Waris dari Akademi Tenis Antarabangsa Paradorn, Thailand. Kehadiran mereka akan menjanjikan pengalaman pembelajaran yang kaya untuk peminat tenis Brunei.

  Klinik itu bertujuan untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan pemain tenis tempatan, di samping akan mendapat sorotan istimewa melalui kehadiran YTM Pengiran Muda Muhammad Aiman.

  Lawatan Paradorn akan diakhiri dengan perlawanan persembahan yang menarik bertemakan Battle of the Legends di mana beliau akan bersaing dengan bekas pemain tenis negara yang dijadualkan berlangsung Ahad ini.

  YTM Pengiran Muda Muhammad Aiman berkenan menghadiri klinik tenis tersebut. – GAMBAR OLEH RAFI ROSLI
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Nepal, India kerjasama cari mayat hilang tragedi bas hanyut

  KATHMANDU, 17 JULAI – Pihak berkuasa tempatan sedang berkerjasama dengan pegawai sempadan daerah India untuk mencari mayat dalam kemalangan Simaltal, di mana tanah runtuh...