Thursday, April 18, 2024
34.4 C
Brunei

  -

  Britney Spears tidak buka aib Justin Timberlake

  Penyanyi Britney Spears meluahkan rasa tidak senang apabila kisah percintaan bersama Justin Timberlake menjadi bahan bualan ramai sejak akhir-akhir ini.

  Britney, 42, berkata buku biografi yang berjudul The Women in Me itu bukannya ingin mendedahkan aib sesiapa sebaliknya satu kenangan hidupnya.

  “Tujuan saya tulis buku itu bukan untuk menyinggung sesiapa pun. Itu adalah saya pada ketika itu… itu masa lalu!” katanya menurut laporan mStar.

  Kata Britney dia telah melupakan semua masa lalunya termasuk kisah percintaan bersama Justin.

  Malah dia juga menegaskan sudah tidak menyimpan perasaan terhadap penyanyi rap berkenaan.

  “Saya telah move on dan saya sudah lupakan semuanya. Saya hanya sekadar berkongsi pengalaman hidup saya di dalam buku tersebut,” ujarnya.

  Penyanyi yang terkenal dengan lagu Toxic itu juga memberitahu dirinya tidak pernah terfikir untuk menulis buku namun semuanya berlaku secara tiba-tiba.

  Dia juga berharap buku tersebut dapat memberikan inspirasi kepada orang lain yang pernah mengalami perkara yang sama seperti beliau. – Agensi

  Britney dan Justin sewaktu sedang hangat bercinta. – glamourmagazine.co.uk
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Utusan AS ke PBB berikrar sokong keluarga Jepun yang diculik Korea...

  TOKYO, 18 APRIL - Amerika Syarikat (AS) berdiri bersama Jepun sehingga semua warga Jepun yang diculik oleh Korea Utara beberapa dekad lalu pulang ke...