Thursday, March 23, 2023
22.4 C
Brunei

-

BSM sokong inisiatif SCOT

Oleh Nurdiyanah R.

BANDAR SERI BEGAWAN, 27 APRIL – Syarikat Pemasaran Brunei Shell (BSM) Sdn Bhd tidak ketinggalan bekerjasama dengan Society for Community Outreach & Training (SCOT) menerusi Social Kitchen Community dengan menyumbangkan 500 pek hidangan kepada keluarga kurang berkemampuan pada 25 April lalu dan hari ini.

Menurut kenyataan BSM, program amal bersempena bulan suci Ramadan itu telah dimulakan dengan penyediaan juadah yang diketuai oleh dua orang ibu tunggal dan dibantu oleh pengurusan dan kakitangan BSM.

Turut hadir ialah Pengarah Urusan BSM, Awang Muhammad Norshafiee bin Dato Paduka Haji Abdul Jalil yang turut mengambil bahagian dalam operasi berkenaan sekali gus terlibat dalam sesi pembungkusan dan pengagihan di Kampung Subok dan Jalan Sentosa.

Gambar ramai bersama hidangan yang telah disediakan untuk disumbangkan kepada keluarga kurang berkemampuan. – Gambar serahan BSM
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Korea S, Jepun perlu lupakan sejarah lampau

SEOUL, 21 MAC - Presiden Korea Selatan, Yoon Suk Yeol hari ini berkata hubungan dua hala antara Korea Selatan dan Jepun perlu bergerak ke...
- Advertisment -