BSM tawar pakej Hari Raya

Oleh Syahmi Hassan

BANDAR SERI BEGAWAN, 13 MEI – Sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri ini, pelanggan boleh merebut peluang menarik yang ditawarkan iaitu perkhidmatan servis kenderaan menggunakan minyak pelincir Shell melalui promosi Ceria Raya Bersama Shell yang dikendalikan oleh Syarikat Pemasaran Brunei Shell Sdn Bhd (BSM).

Promosi tersebut menawarkan tiga pakej hadiah Ceria Raya iaitu Performance Pack, Efficient Pack dan Protection Pack. Sehubungan itu, pakej berkenaan adalah gabungan pelincir Shell, dengan hadiah seperti baju polo Shell Helix edisi terhad, Shell Car Care dan sampul Hari Raya.

Kod QR akan disediakan pada poster promosi Ceria Raya di tapak yang menyertai promosi itu untuk pelanggan menghantar sebarang maklum balas.

Promosi berkenaan hanya tersedia untuk minyak pelincir Shell yang bertujuan untuk pasaran Brunei Darussalam.

Pihak BSM turut memaklumkan bahawa jika sekiranya pelanggan tidak menerima hadiah mereka seperti yang dimaksudkan untuk promosi tersebut, mereka juga boleh memaklumkan kepada BSM melalui kod QR atau dengan menghubungi Pusat Panggilan 24 jam BSM di 224 4739.

Sementara itu, menurut BSM, menyelenggara enjin kenderaan adalah penting dengan minyak enjin yang betul, yang boleh memastikan perlindungan dan pembersihan yang betul pada bahagian enjin kenderaan.

Enjin yang menggunakan minyak yang betul akan mengurangkan kegagalan enjin sebelum masanya dan menghalang zarah kotoran terbentuk pada permukaan enjin.

Pelincir Shell memberikan standard pembersihan dan perlindungan tertinggi untuk enjin bagi memastikan ia berjalan lancar dan ia akan lebih menguntungkan dari segi kewangan dalam jangka masa panjang.

Pelanggan boleh mengetahui lebih lanjut mengenai promosi berkenaan melalui laman web mereka, www.bsm.com.bn, atau mengikuti mereka di Instagram dan Facebook @bruneishellmarketing.