CBTL belanja anak-anak sekolah

BANDAR SERI BEGAWAN, 2 Jan – Sebagai ‘Promosi Kembali ke Sekolah’, The Coffee Bean & Tea Leaf (CBTL) akan memberikan minuman Ice Blended coklat putih saiz kanak-kanak secara percuma kepada kanak-kanak berusia empat hingga 12 tahun dengan setiap pembelian minuman Ice Blended saiz regular yang boleh didapati di mana-mana cawangan kafe tersebut kecuali cawangan Kementerian Kewangan, Ibu Pejabat BSP dan Ibu Pejabat BLNG bermula esok (3 Januari) sehingga 10 Januari ini.

Pengurus Pemasaran CBTL, Ida Patera dipetik sebagai berkata, “Kami cinta keluarga dan kami amat berbesar hati untuk menjadi kafe pilihan buat kebanyakan keluarga untuk meluangkan masa bersama anak-anak mereka. Kami berharap semua keluarga yang datang selepas habis waktu sekolah juga akan menikmati promosi kembali ke sekolah ini.”

Ice Blended coklat putih saiz kanak-kanak itu dimuatkan dalam cawan 10 auns yang dibuat bersama serbuk coklat putih, ais dan susu serta dihiasi dengan reben coklat.

Setiap pelanggan boleh memilih mana-mana saiz regular minuman Ice Blended termasuk minuman promosi untuk mendapatkan Ice Blended coklat putih saiz kanak-kanak.

Minuman ini hanya bagi kanak-kanak berusia empat hingga 12 tahun dan hanya satu minuman Ice Blended percuma bagi setiap kanak-kanak.

Selain itu, orang ramai juga boleh memuat turun aplikasi ‘Coffee Bean Brunei’ di Google Play Store atau App Store untuk layak bagi promosi-promosi eksklusif dan mendapat ganjaran dengan satu e-setem digital bagi setiap pembelian minuman dan menerima satu minuman percuma bagi setiap 12 setem yang dikumpulkan.