Cik B simpan rahsia halang perkahwinan DSV

Persoalan demi persoalan terus bermain di fikiran ramai tentang mengapa anak sulung Datuk Seri Vida (DSV) iaitu Cik B berkeras menghalang rancangan perkahwinan ibunya dengan usahawan, Ahmad Iqbal Zulkefli.

Namun kata Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen, 16, dia punya alasan tersendiri yang sukar dikongsikan kepada orang ramai.

Jelas Cik B jika dia terus membuka mulut, ia akan menjatuhkan beberapa pihak termasuk ibunya sendiri.

“Saya boleh je spill the tea kenapa saya tak nak mama kahwin.

“Tapi kalau saya cakap, boleh jatuhkan semua orang termasuk mama, so better saya diam.

Cik B tetap dengan pendiriannya menentang perkahwinan Datuk Seri Vida dengan Iqbal namun tidak mahu mendedahkan alasan sebenar. – Agensi

“Cukup orang tahu saya tetap dengan pendirian saya, itu saja,” luahnya ketika menjawab beberapa soalan daripada pengikutnya di IG Story baru-baru ini.

Menerusi laporan wartawan sebelum ini, Cik B berkata faktor perbezaan usia antara Vida dan Iqbal menjadi kebimbangannya andai ibunya benar-benar mahu berkahwin lagi.

Kata Cik B, dia sangsi mengapa Iqbal, 27, begitu bersungguh untuk memperisterikan Vida yang berusia 49 tahun.

“Umur macam mama sekarang ni tidak perlu fikir fasal perkahwinan, mama hanya perlu fikir tentang keluarga. Mama nak kahwin buat apa lagi?

“Saya tak suka mama kahwin lagi sebab ramai lelaki yang kahwini mama sebelum ini ada banyak sisi buruk mereka.

“Lebih baik mama be happy dengan saya dan adik… lagi pun saya tak suka ada ayah baharu,” katanya kepada wartawan.