Daisy Dove Bloom penyeri Perry, Bloom

Penyanyi Katy Perry dan tunangnya pelakon Orlando Bloom menyambut kelahiran anak damit perempuan mereka, kelmarin, sekali gus menamakannya sebagai Daisy Dove Bloom.

“Selamat datang ke dunia, Daisy Dove Bloom! Kami berbesar hati memperkenalkan kegembiraan baharu Katy Perry dan Orlando Bloom,” ujar satu kenyataan yang dikeluarkan Unicef di akaun Instagramnya. Perry dan Bloom merupakan Duta Muhibah untuk kerja amal di bawah Unicef.

“Kami terapung bersama cinta dan keajaiban selepas kelahiran anak perempuan kami dengan selamat dan sihat,” kata Perry, 35, dan Bloom, 43, dalam posting yang sama.

Pasangan ini menggunakan platform tersebut bagi mengajak peminat-peminatnya menyumbang kepada badan amal tersebut. Daisy adalah anak pertama Perry dan kedua untuk pelakon Pirates Of The Caribbean. Orlando mempunyai seorang anak lelaki berusia sembilan tahun hasil perkahwinan dengan model Miranda Kerr.

Pada bulan Jun, Perry baharu sahaja melancarkan lagu berjudul Daisies dan akan melancarkan satu lagi single baharu berjudul Smile pada Jumaat. – Agensi

 

Katy Perry, Orlando Bloom menyambut kelahiran anak perempuan mereka kelmarin. – Agensi