Doctorair buka cawangan kedai baharu

Oleh Sim Y. H.

BANDAR SERI BEGAWAN, 2 JAN – Doctorair secara rasmi telah membuka cawangannya di Serusop dengan majlis perasmian kedai berkenaan di Delima Square, Serusop, kelmarin.

Cawangan kedai rasmi Doctorair itu mengetengahkan produk-produk jenama Jepun yang popular di mana ia menawarkan penjagaan keseluruhan badan bagi segenap lapisan usia melalui produk-produk penjagaan kesihatan inovatif.

Perasmian cawangan itu disempurnakan bersama oleh Pengarah Urusan, Poh Seah Nam, Pengurus, Lee Hang Seng, Su Tien Siew serta empat orang ahli VIP iaitu Haji Abdul Wahab, Hajah Dayang Siti, Hajah Saadatina dan Hajah Halimah.

Poh Seah Nam dalam kata alu-aluannya menyatakan perasaan berbangga kerana pihaknya diberikan peluang untuk mengedarkan produk-produk berkualiti tinggi jenama Doctorair.

Beliau menerangkan bahawa jenama produk berkenaan adalah amat popular di kalangan orang ramai terutamanya produk-produk kecergasan dan urutannya.

Dalam tempoh jangka masa lima tahun, Doctorair telah menubuhkan sebanyak 200 buah kedai di Jepun.

“Ini bermakna bahawa produk-produknya adalah berkualiti tinggi dan efektif,” tambahnya lagi.

Pemilihan lokasi bagi kedai rasmi Doctorair di Serusop adalah kerana lokasinya yang strategik di mana ia memberikan kemudahan bagi ahli-ahli kedai berkenaan untuk berkunjung bagi mendapatkan produk terkini pilihan mereka.

Dalam masa terdekat, beliau berharap cawangan-cawangan kedai yang serupa dapat dibuka di daerah-daerah lain di seluruh negara bagi memberikan kemudahan kepada pelanggan serta ahli-ahli di daerah-daerah berkenaan untuk mendapatkan produk berkualiti tinggi, Doctorair.

Poh Seah Nam (tiga dari kanan), Lee Hang Seng (empat dari kanan) dan Su Tien Siew (satu dari kanan) bersama ahli-ahli VIP memotong reben merasmikan kedai rasmi Doctorair di Delima Square, Serusop, kelmarin.