Friday, March 31, 2023
27.2 C
Brunei

-

Ed Sheeran kemurungan isteri hidap tumor

Penyanyi Ed Sheeran memberitahu fasa terburuk dalam kehidupan yang pernah dilalui apabila isterinya, Cherry Seaborn disahkan menghidap tumor.

Ed atau Edward Christopher Sheeran, 32, berkata, Cherry dikesan mempunyai tumor ketika sedang hamil anak kedua mereka dan menyebabkan dia tidak dapat menerima rawatan sehingga bersalin.

Lebih memeritkan, ketika itu juga dia menerima berita sedih sahabat baiknya meninggal dunia secara mengejut ketika dia sedang berdepan kes mahkamah berhubung tuduhan pelanggaran hak cipta.

“Pada awal tahun 2022, satu peristiwa telah mengubah hidup dan kesihatan mental saya.

“Dalam tempoh sebulan, isteri saya yang sedang hamil disahkan menghidap tumor tanpa boleh mendapatkan rawatan sehingga selepas bersalin.

Ed Sheeran dedah lalui fasa buruk dalam hidup. – Agensi

“Kawan baik pula, Jamal meninggal dunia secara tiba-tiba ketika saya berada di mahkamah untuk mempertahankan integriti kerjaya saya sebagai penulis lagu,” katanya.

Ed Sheeran berkongsi perkara itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di Instagram miliknya.

Dalam pada itu, Ed Sheeran juga menjelaskan disebabkan oleh situasi buruk menimpa dirinya, dia sering mengalami kemurungan dan kebimbangan melampau.

Kata Ed Sheeran, menulis lagu adalah terapi untuk membantu menenangkan perasaannya di saat merasa ketakutan.

“Saya berasa seperti lemas, kepala seperti berada di bawah permukaan, melihat ke atas tetapi tidak dapat menembusi udara.

“Menulis lagu adalah terapi saya. Ia membantu saya untuk memahami perasaan sendiri. Saya menulis tanpa memikirkan lagu-lagu yang akan hit, sebaliknya menulis apa sahaja yang saya dapat fikirkan,” ujarnya.

Untuk rekod, Ed melangsungkan perkahwinan dengan Cherry secara rahsia pada 2019 dan mengumumkan kelahiran anak perempuan mereka pada Mei 2021. – Agensi

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Otai impi meluncur ombak hingga usia 100

FUJISAWA, JEPUN, 30 MAC – Seorang warga emas membuktikan bahawa usia bukan penghalang untuk melakukan pelbagai aktiviti lasak seperti meluncur ombak. Seiichi Sano mula meluangkan...
- Advertisment -