Thursday, December 1, 2022
23 C
Brunei

-

Enggan dicurigai di sisi suami orang

Bukan hanya menjaga statusnya sebagai isteri orang, malah, penyanyi yang kini bergelar pelakon, Bella Astillah, 28, perlu menjaga batasan dan hubungan dengan hero gandingan.

Enggan menimbulkan syak wasangka dan fitnah, Bella atau nama sebenarnya, Dayang Nabellah Awang Astillah sangat berwaspada jika hero gandingannya sudah beristeri.

Sebagai pelakon, apatahlagi, membintangi drama yangmengetengahkan kisah suami isteri tentunya ada babak bersentuhan yang perlu dilakonkan.

Namun, bagi Bella, ada banyak cara untuk mengelak menimbulkan syak wasangka dan cakap-cakap di belakang. Jadi, dia seharusnya pandai membawa diri, tak kira di luar atau dalam penggambaran, terutama di hadapan kamera.

Dan perkara itu turut disokong hero gandingannya, Zamarul yang berpendapat Bella sangat menghormatinya sebagai abang ketika membintangi drama Aku Tanpa Cintamu yang kini bersiaran menerusi slot Samarinda di TV3.

Kata Bella, dia percaya setiap pelakon wanita perlu menjaga batasan dengan pelakon lelaki sepertinya.

“Kalau nak kata saya selalu berhubung dengan Zamarul menerusi aplikasi WhatsApp, memang tak pernah. Kalau belanja makan hanya di lokasi penggambaran di mana kami makan beramai-ramai.

“Jika nak cari Zamarul, saya akan mencari isterinya, Diana Rafar terlebih dahulu. Saya tidaklah cakap semua orang kena jadi macam saya, tetapi saya harap perkara ini dipraktikkan pelakon wanita lain.

“Tak dinafikan, saya segan menghubungi Zamarul, jadi saya berhubung dengan Diana kerana isterinya juga peka dengan apa sahaja perkara mengenai suaminya.

“Jujurnya, saya tak mahu ada perasaan tidak seronok di kemudian hari,” katanya kepada BH Online. – Agensi

Bella ikut pesan suami, Aliff nilai naskhah drama mengikut kesesu-aian sebagai isteri orang. – Agensi
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

China lancar kapal angkasa Shenzhou-15

BEIJING, 30 NOV – China melancarkan kapal angkasa Shenzhou-15 semalam, yang membawa tiga angkasawan ke stesen angkasa lepasnya bagi melengkapkan penghantaran pertama kru China...
- Advertisment -