Tuesday, October 3, 2023
33.4 C
Brunei

  -

  Eriksen tiba di pusat latihan Inter

  ROM, 5 OGOS – Christian Eriksen (gambar) semalam berjumpa dengan rakan sepasukannya di Inter Milan buat kali pertama selepas mengalami serangan jantung di Euro 2020, dalam kunjungannya ke pusat latihan juara Itali itu.

  Dalam satu kenyataan, Inter menyatakan Eriksen, 29, mengunjungi pusat latihan juara Serie A itu di Appiano Gentile di luar Milan, semalam.

  “Pemain tengah Denmark itu berjumpa pengarah kelab, jurulatih, rakan sepasukan dan semua staf pasukan. Eriksen semakin sihat dan berada dalam keadaan fizikal serta mental terbaik,” kata Inter.

  “Dia kini mengikuti program pemulihan anjuran doktor skuad Denmark di Copenhagen, yang turut menguruskan ujian susulan klinikal. Staf perubatan Inter akan berhubung rapat dan dimaklumkan dari semasa ke semasa mengenai proses itu.”

  Inter kemudian mengeluarkan video pendek yang menunjukkan Eriksen tersenyum memeluk rakan sepasukannya dan berbual-bual dengan anggota kakitangan Inter.

  Berpakaian warna gelap, topi dan seluar pendek, Eriksen diberi tepukan sorakan oleh mereka yang hadir sebelum menyertai pasukan di padang latihan untuk bergambar bersama sambil mengangkat baju Internya. – AFP

  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  24 termasuk 12 anak damit maut dalam 24 jam di hospital

  NEW DELHI, 3 OKT - Sekurang-kurangnya 24 pesakit, separuh daripadanya anak damit baru lahir telah meninggal dunia dalam tempoh 24 jam lepas di sebuah...