Wednesday, September 28, 2022
32.3 C
Brunei

Erra Fazira tumpang gembira Shahir nak kahwin

-

Penyanyi dan pelakon Erra Fazira tumpang gembira apabila mengetahui bekas kekasihnya iaitu Shahir Zawawi bakal menamatkan zaman bujang tidak lama lagi.

Menurut Erra, 48, dia ada menghubungi Shahir bagi bertanyakan khabar dan ura-ura bakal berkahwin sebelum perkara itu diketahui oleh media.

“Saya ada menghubunginya selepas mendengar khabar dia nak kahwin, sebelum media tahu saya dah tanya dia dulu. Selepas itu dia cerita dan kemudian barulah media tahu.

“Saya mengucapkan tahniah kepadanya. Dia pun dah bersedia sangat. Saya doakan semoga ini perkahwinan pertama dan terakhir buatnya.

“Saya masih mengekalkan hubungan baik dengan rakan-rakan, sesiapa pun saya berkawan tapi tidak berjodoh, kami tak bermusuh,” katanya kepada wartawan.

Erra Fazira tumpang gembira apabila mengetahui bekas kekasihnya iaitu Shahir Zawawi bakal menamatkan zaman bujang tidak lama lagi. – Agensi

Erra ditemui semasa pelancaran Showcase Awie Romantika yang diadakan di Hotel Royale Chulan, Kuala Lumpur, baru-baru ini.

Showcase istimewa itu bakal berlangsung di Sabah International Convention Centre (SICC), Kota Kinabalu, Sabah.

Pada 6 Jun lalu, Shahir Zawawi berkongsi berita gembira dia bakal menamatkan zaman bujang dengan seorang wanita yang baru dikenali sejak dua bulan lalu.

Menurut Shahir, 34, perancangan untuk berkahwin adalah suatu yang tidak dijangka dan dia selesa memilih wanita tersebut sebagai calon isteri walaupun tempoh perkenalan mereka agak singkat.

Ditanya mengenai jodoh, Erra berkata dia kini masih dalam fasa memilih dan mencari calon yang tepat buat dirinya.

“Mencari jodoh tu bukannya mudah dan tanya diri sendiri perlukah cari jodoh?

“Kalau berjodoh buat diri tak tenang, what’s the point? Dalam keadaan sekarang saya lebih tenang sebab dapat fokus pada kerja.

“Sekarang sedang memilih orang yang sesuai. Saya hanya minta orang doakan siapa pun jodoh saya,” ujarnya. – Agensi

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Jepun beri penghormatan kepada Abe

TOKYO, 27 SEPT – Rakyat Jepun dan perwakilan asing memberikan penghormatan terakhir kepada bekas perdana menteri Shinzo Abe pada majlis pengebumian negara mengundang kontroversi...

Dibunuh hanya kerana salah eja

- Advertisment -