Monday, February 6, 2023
22.7 C
Brunei

-

Filem The Silent Sea undang banyak komen negatif

Berbekalkan barisan pelakon yang berpengalaman, set visual menakjubkan dan plot, penonton menjangkakan The Silent Sea akan meraih kejayaan seperti Squid Game dan Hellbound. Tapi sayangnya, reaksi penonton lebih pada negatif berbanding positif.

Akhbar South China Morning Post memberi siri ini dua daripada lima bintang, dengan berani menyelar, “Salah satu siri paling teruk tahun ini.”

Variety turut mengkritik siri ini kerana rentaknya yang lemah dan perlahan. The Silent Sea membentangkan banyak perkara, tetapi tiada satu pun yang berkembang dengan baik.

Bintang utama The Silent Sea, Gong Yoo mengakui bahawa dia telah menjangkakan reaksi tersebut sebelum ia keluar lagi.

“Saya tahu bahawa sesetengah orang akan menyukainya dan sesetengah orang akan membencinya. Saya fikir terdapat banyak perspektif berbeza pada drama itu, sama ada ia saintifik atau penyiasatan sejarah. Sudah tentu, terdapat bahagian yang kurang, dan saya sudah menjangkakan perkara itu,” ujarnya.

Aktor hebat itu tetap berpegang teguh dan menggelar projek itu sebagai langkah pertama yang cemerlang untuk membangunkan lebih banyak rancangan fiksyen sains Korea pada masa hadapan. – Agensi

Siri The Silent Sea undang lebih banyak komen negatif daripada positif. – Agensi
Artikel sebelum iniTentera Laut AS rampas senjata
Artikel seterusnyaCeltics tundukkan Bulls
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Bekas Menteri dijatuhi hukuman penjara 2 tahun

SEOUL, KOREA SELATAN, 3 FEB - Mahkamah Korea Selatan hari ini menjatuhkan hukuman penjara dua tahun kepada bekas Menteri Kehakiman, Cho Kuk, selepas dia...
- Advertisment -