Monday, November 28, 2022
29.1 C
Brunei

-

Gambar IG Fatin Afeefa lesap?

Tindakan pelakon Fatin Afeefa memadam gambar miliknya di Instagram mencetuskan pertanyaan dan spekulasi dalam kalangan pengikut setianya.

Fatin dilihat hanya meninggalkan tiga hantaran di bahagian feed laman sosial berkenaan yang melibatkan dirinya sebagai duta kepada sebuah produk.

Ramai percaya tindakan pelakon Tentang Bulan itu ada kaitan dengan beberapa kontroversi melanda dirinya bersama bekas suami, Adam Shahz yang hebat diperkatakan sejak kebelakangan ini.

Ada pula merasakan tindakan itu dibuat ekoran keputusannya meninggalkan bidang seni kerana sudah tidak tahan bertikam lidah dengan bekas suami yang tidak berkesudahan.

Malah di ruang komen gambar terakhir pelakon berkenaan, warganet melahirkan rasa simpati dan sokongan tidak berbelah bahagi kepada Fatin agar terus cekal menghadapi dugaan dan tohmahan.

“Semoga kuat Fatin… bukan mudah untuk galas tanggungjawab sebagai ibu tunggal dalam membesarkan anak-anak. Tetapi yakinlah kemanisan akan datang nanti.

“Harap awak baik-baik sahaja cantik. Jangan sedih dan jaga diri. Kami sentiasa sokong awak,” komen peminat.

Fatin dan Adam bercerai pada 30 Mei 2017 selepas rumah tangga yang dibina selama empat tahun itu musnah.

Mereka dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Ivy Herra Sophia yang berusia tujuh tahun.

Fatin juga mempunyai seorang anak lelaki iaitu Adam Aisy Arrian hasil perkahwinan terdahulu. – Agensi

Fatin Afeefa memadam gambar miliknya di Instagram mencetuskan pertanyaan dan spekulasi dalam kalangan pengikutnya. – Agensi
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Ratusan bantah sekatan COVID China

BEIJING, 27 NOV – Bantahan terhadap kawalan koronavirus di China yang telah mengurungkan jutaan penduduk di rumah telah merebak ke Shanghai dan bandar lain...
- Advertisment -