Saturday, February 4, 2023
23.6 C
Brunei

-

Ganjaran menarik menanti pelanggan Mitsubishi

Oleh Pg Fairol RMF

 

BANDAR SERI BEGAWAN, 9 Julai – Promosi ‘Made for the Long Drive’ GHK Motors Sdn Bhd selama dua bulan menyediakan ganjaran yang menarik kepada pelanggan yang membeli sama ada Mitsubishi Attrage atau Mirage semasa tempoh promosi yang berlangsung dari bulan Jun hingga Julai.

Para pelanggan yang membeli model berkenaan secara automatik layak menyertai cabutan bertuah bulanan dan berpeluang membawa pulang hadiah utama berupa wang tunai bernilai $500 untuk tempat pertama, $300 untuk tempat kedua dan $200 untuk pemenang tempat ketiga.

Untuk cabutan bagi bulan Jun, tiga pemenang diumumkan sebagai pemenang dalam satu majlis yang berlangsung di Bilik Pameran Mitsubishi GHK Motors, Beribi, semalam.

Para pemenang bergambar ramai bersama Takefumi Hanamoto dan kakitangan GHK Motors.
Para pemenang bergambar ramai bersama Takefumi Hanamoto dan kakitangan GHK Motors.

Pengurus Bahagian ASEAN (Singapura dan Brunei Darussalam) Mitsubishi Motor Corporation, Takefumi Hanamoto menyempurnakan cabutan bagi pemenang utama yang dimenangi oleh Awang Abdul Manaf bin Haji Mohd Wasli, yang telah membeli Mitsubishi Attrage bulan lepas. Tempat kedua dimenangi oleh Awang Mohd Hamran bin Haji Abdul Ghani dengan cabutan disempurnakan oleh Pengarah GHK Motors, Jake Goh dan tempat ketiga dimenangi oleh Awang Mohammad Nur Nabil Syihabuddin bin Awang Haji Harlip selepas disempurnakan cabutan oleh Pengurus Besar Mitsubishi, Au Thien Kiong. Semasa promosi ini, pelanggan yang membuat pembelian kereta tersebut turut menerima baucer minyak $100, promosi Pakej Aero dan baucer membeli-belah bernilai $500.

Untuk keterangan lanjut orang ramai boleh melayari www.ghkmotors.com mengenai promosi terbaru syarikat.

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Bekas Menteri dijatuhi hukuman penjara 2 tahun

SEOUL, KOREA SELATAN, 3 FEB - Mahkamah Korea Selatan hari ini menjatuhkan hukuman penjara dua tahun kepada bekas Menteri Kehakiman, Cho Kuk, selepas dia...
- Advertisment -