Gelagat Taimur Ali Khan tarik perhatian

Taimur Ali Khan baru-baru ini, sekali lagi, mengganggu wawancara bapanya, Saif Ali Khan dalam talian dan ini adalah perkara paling lucu di internet hari ini.

Taimur Ali Khan adalah salah seorang anak yang paling comel yang mungkin lebih popular daripada ibu bapanya.

Kanak-kanak itu kini tampil lebih kerap daripada banyak selebriti yang berjaya di industri filem Bollywood.

Anak kecil itu menjadi tumpuan bukan hanya di media sosial atau paparazzi tetapi juga di rumah. Walaupun perintah penutupan sedikit santai di negara ini, orang ramai masih membiasakan diri dengan pengasingan dan tinggal di rumah.

Saif Ali Khan juga tinggal di rumah dan memberikan wawancara dalam talian dan semasa satu wawancara seperti itu, Taimur Ali Khan mengganggu dirinya.

Video Taimur melihat ke skrin semasa Saif sedang melakukan wawancara menjadi tular.

Pada mulanya dalam video yang dikongsi oleh Anupama Chopra yang sedang menemuramah pelakon Jawaani Jaaneman, kita dapat melihat yang terakhir berbicara tentang bagaimana orang ramai biasa menulis artikel tentang dia melakukan filem seperti Being Cyrus dan Omkara, dia akan keluar bekerja.

Pada detik berikutnya, kami melihat Taimur dapat melihat ke layar dengan tangan di bahu ayahnya. Saif memberikannya sekilas ciuman untuk menyuruhnya beredar tetapi anak kecil itu belum bersedia untuk pergi.

Dia mula bermasam muka dan kelihatan lebih comel. Hos itu kemudian memanggilnya ‘gorgeous’ dan dia berkata, ‘Saya tidak gorgeous’. Saif menjelaskan kepadanya bahawa dia memanggilnya ‘handsome.’ – Agensi

Taimur Ali Khan adalah salah seorang anak yang paling comel yang mungkin lebih popular daripada ibu bapanya Kareena Kapoor Khan dan Saif Ali Khan. – Agensi