Georgina berjaya ‘rantai’ Ronaldo

Sebelum Cristiano Ronaldo menjalinkan hubungan dengan Georgina Rodriguez, pemain itu banyak dikaitkan dengan jelitawan lain.

Bintang Juventus berusia 35 tahun itu pernah dikaitkan dengan beberapa wanita terkenal termasuklah selebriti Hollywood berkelas A seperti Paris Hilton dan Kim Kardashian selain model seperti IrinaShayk.

Namun, Ronaldo tampak sudah melupakan zaman silamnya apabila kini berbahagia dengan model berusia 26 tahun, Georgina Rodriguez dan memiliki seorang anak bersamanya iaitu Alana.

Pasangan itu pernah dilaporkan ‘kahwin lari’ di Maghribi, namun wakil Ronaldo menafikan laporan itu dengan Georgina mengesahkan Ronaldo belum lagi melamar dirinya.

Selain Georgina, ramai wanita pernah terpesona dengan ‘aura’ pemain itu antaranya Gemma Atkinson, Paris Hilton yang kemudiannya dilaporkan menolak Ronaldo kerana dia terlalu ‘lembut’ dan dia hampir memintas populariti David dan Victoria Beckham jika hubungannya bersama Kim Kardashian ‘menjadi’.

Irina Shayk pasti muncul sebagai bekas kekasih Ronaldo paling popular memandangkan hubungan mereka bertahan selama lima tahun dan selain itu, Ronaldo pernah berpasangan dengan Imogen Thomas, Desiree Cordero dan adik kepada rakan sepasukannya di Benfica, Mario Jardel iaitu Jordana Jardel yang menjadi teman wanita pertamanya selepas dia bergelar pemain profesional.

Antara wanita lain yang pernah ‘berkongsi kasih’ bersama bekas pemain RealMadrid itu adalah model kelahiran Portugal, Merche Romero; Nereida Gallardo; adik kepada Juliano Belletti iaitu Luana Belletti; Lucia Villalon; Soraia Chaves dan Karina Ferro. – Agensi

Cristiano Ronaldo bersama Georgina. – Agensi