Hari Penghargaan Ejen IITGT

BANDAR SERI BEGAWAN, 6 SEPT – Insurans Islam TAIB General Takaful Sdn Bhd (IITGT) meraikan ejen-ejennya pada majlis penghargaan minum petang kelmarin.

IITGT dalam dalam kenyataan yang dikeluarkan di sini, mengatakan bahawa acara itu sebagai platform untuk menghargai dan berinteraksi dengan ejennya dalam persekitaran yang menyeronokkan dan santai.

Acara dimulakan dengan bacaan Surah Al-Fatihah dan Doa Qunut Nazilah bagi menghindari wabak COVID-19 diikuti dengan ucapan alu-aluan oleh Pengurus Besar IITGT, Haji Zamrin bin Haji Abdul Ghani.

Haji Zamrin kemudian menyampaikan anugerah kepada 11 Pencapai Sasaran. Sementara itu, Pemangku Pengarah Urusan Insurans Islam TAIB Holdings Sdn Bhd, Hajah Nornaimah binti Haji Zainip menyampaikan anugerah kepada Pencapai 5 Juta Dolar dan terakhir, penghargaan Star Wakil disampaikan kepada Agensi Insurans Axsel Jaya.

Acara yang diadakan di sebuah restoran di ibu negara itu dihadiri oleh pengurus kanan dan pegawai dari Insurans Islam TAIB Holdings Sdn Bhd, IITGT Sdn Bhd dan Insurans Islam TAIB Family Takaful Sdn Bhd.

Sesi bergambar ramai bagi meraikan ejen-ejen IITGT pada majlis penghargaan itu. -Gambar serahan IITGT