Hrithik Roshan sumbang Rs. 25 lakh

Selepas Akshay Kumar, Salman Khan dan Shah Rukh Khan, Hrithik Roshan telah memenangi hati orang ramai dengan kemurahan hatinya.

Pelakon Bollywood itu memberikan bantuan kepada orang memerlukan semasa wabak koronavirus.

Sebelumnya, pelakon Krrish telah menyediakan 1.2 juta makanan kepada golongan kurang berkemampuan di seluruh negara bergabung dengan pelbagai organisasi. Dan sekarang, dia telah memberikan sokongan kepada Persatuan Seniman Cine dan TV (CINTAA) untuk membantu pekerja bergaji hari. Hrithik telah membuat sumbangan Rs.25 lakh untuk menolong mereka yang memerlukan dan ia wajar diberikan pujian.

Seorang pegawai kanan dari CINTAA mengesahkan perkembangan ini kepada Mid-Day. Amit Behl, setiausaha bersama dan ketua kanan, (jawatankuasa jangkauan, CINTAA), mengatakan kepada surat khabar terkemuka, “Beberapa hari yang lalu, KWAN, syarikat pengurusan bakat yang mengendalikan Hrithik, meminta maklumat akaun kami dan segera memindahkan R25 lakh kepada tabung prihatin kami, Cine Artiste Welfare Trust (CAWT).

“Kami akan mula mengagihkan wang itu kepada pekerja-pekerja bergaji hari, dengan mereka yang hidup terlalu susah menjadi keutamaan kami.”

Dia juga mendedahkan bahawa aktres Mission Mangal Vidya Balan telah menyokong mereka melalui penerbit Guild.

“Dia (Vidya Balan) telah membuat sumbangan melalui Guild (penerbit) dan dengan senang hati membantu kami. Dia juga akan berkongsi video (mendesak orang ramai) untuk membantu mereka yang memerlukan.”

Adalah baik untuk mengetahui bahawa selebriti Bollywood melakukan yang terbaik untuk membantu mereka yang mendapat gaji hari dan pesakit-pesakit COVID-19. – Agensi

Pelakon Bollywood, Hrithik Roshan telah memenangi hati orang ramai dengan memberikan sumbangan sebanyak Rs.25 lakh untuk menolong mereka yang memerlukan. – Agensi