Thursday, April 18, 2024
25.3 C
Brunei

  -

  Ibu tak peduli diugut Virgoun, masih mampu cari duit

  Ibu kepada Virgoun iaitu Eva Manurung tidak menghiraukan ugutan penyanyi itu yang enggan memberikan wang perbelanjaan bulanan kepadanya lagi.

  Memetik dari mStar, ia susulan Virgoun tidak merestui hubungan Eva bersama Jordan Ali yang baru mencecah umur 31 tahun.

  Eva, 60, berkata dia mampu untuk mencari duit sendiri sebagai seorang penyanyi dan guru vokal demi kelangsungan hidup dan teman lelakinya itu.

  “Aku tidak takut, aku kan dulu penyanyi. Aku boleh jadi guru vokal dan dapat duit. Di luar negeri, suara aku masih bagus dan masih diperlukan untuk membuat persembahan,” katanya.

  Perkara tersebut dimaklumkan oleh kawan kepada Eva iaitu Tessa Mariska.

  Tessa turut memaklumkan, Eva sudah tidak lagi mengambil peduli terhadap tindakan anaknya yang tidak merestui hubungan mereka.

  “Eva bercakap kepada saya, kebahagian dia tidak perlu orang lain masuk campur. Anak saya dulu sibuk dengan karier dan percintaan, tapi aku sendiri,” ujarnya.

  Sebelum ini, Virgoun bertindak berhenti memberikan wang bulanan kepada ibunya selepas mengetahui wanita itu menjalinkan hubungan dengan Jordan.

  Virgoun atau Virgoun Putra Tambunan, 37, bertindak sedemikian kerana tidak bersetuju ibunya menjalinkan hubungan dengan lelaki tersebut.

  Hubungan mereka terbongkar selepas didedahkan sendiri oleh kakak Virgoun iaitu Febby Carol. – Agensi

  Eva dan Jordan mencari duit sendiri untuk kelangsungan hidup. – mStar
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Utusan AS ke PBB berikrar sokong keluarga Jepun yang diculik Korea...

  TOKYO, 18 APRIL - Amerika Syarikat (AS) berdiri bersama Jepun sehingga semua warga Jepun yang diculik oleh Korea Utara beberapa dekad lalu pulang ke...