Ibu yang menarik

Kourtney Kardashian telah membawa anak perempuannya, Penelope Disick, 7 tahun, ke bandar untuk berjumpa rakannya pada 7 Julai.

Bintang realiti yang berusia 40 tahun itu telah dilihat di Malibu bersama anaknya sambil berpegangan tangan, termasuk anak perempuan Kim Kardashian, North West, 6 tahun dan anak salah seorang rakannya. Mereka semua sangat teruja ketika pergi makan malam bersama rakan anaknya. Mereka meluangkan masa terbaik bersama.

Semuanya kelihatan bergaya apabila pergi makan malam. Penelope juga kelihatan bergaya seperti biasa pada malam sambutan hari jadinya.

Walaupun usianya 7 tahun, namun dia seperti berusia lebih daripada 7 tahun apabila dia menggayakan pakaiannya dengan cara tersendiri.

Penelope juga kelihatan comel apabila mengenakan skirt mini denim dan jaket yang bergaya. Semestinya dia mewarisi deria fesyen yang sempurna daripada ibunya. Manakala North kelihatan mengikut perkembangan fesyen dengan memakai baju besar berwarna putih dan gaya rambut space bun.

Apa lagi cara terbaik untuk Penelope meraikan hari jadinya selain bersama rakan-rakan karibnya? Anak perempuan kepada Kourtney dan Scott Disick, itu secara rasminya berusia 7 tahun pada 8 Julai dan tidak ada keraguan jika keluargnya sedang merancang sesuatu yang istimewa untuknya.

Pada bulan Jun, Penelope dan North telah menyertai majlis hari jadi bertemakan gula-gula. Kim K telah mendokumenkan kegembiraan itu di rangkaian media sosialnya.

Salah satu videonya, Kim menunjukkan meja yang telah dihiasi dengan gula-gula dengan ayat Happy b-day Penelope + North telah dieja dengan menggunakan gula-gula yang beraneka. Majlis itu juga ditambah dengan trak aiskrim MrSoftee di tempat itu. – Agensi

Kourtney Kardashian pergi makan malam bersama anaknya Penelope, North dan rakannya. – Agensi