Friday, December 9, 2022
22.3 C
Brunei

-

Isteri Aditya Zoni alami tekanan

Selamat melahirkan anak damit lelaki secara pembedahan, isteri kepada pelakon Indonesia, Aditya Zoni iaitu Yasmine Ow masih berada dalam pemantauan pihak hospital kerana mengalami tekanan selepas bersalin.

Menurut Aditya, Yasmine berdepan dengan tekanan disebabkan melahirkan anak secara pembedahan di sebuah hospital di Jakarta pada 12 November lalu.

“Isteri saya sedang menghadapi tekanan yang sangat teruk dan ini mungkin disebabkan suntikan yang diterima sebelum pembedahan dilakukan.

“Yasmine masih berehat di hospital dan tidak menerima kunjungan daripada sesiapa kecuali keluarga,” katanya.

Pelakon Kisah Cinta Anak Tiri itu berkongsi berita berkenaan ketika menjadi artis jemputan dalam sebuah video YouTube Intens Inverstigasi pada Ahad.

Sementara itu, Aditya turut memberitahu bahawa dia dan isteri terkejut setelah mendapat tahu Yasmine terpaksa bersalin awal daripada tarikh yang ditetapkan.

“Saya terkejut apabila diberitahu isteri terpaksa bersalin awal atas nasihat doktor dan kebetulan saya sedang sibuk dengan penggambaran drama baharu.

“Rakan artis dan pengarah memahami masalah yang dihadapi dan meminta saya untuk memberi fokus penuh dalam menjaga isteri di hospital.

Aditya Zoni dan Yasmine Ow berkahwin pada Disember tahun lalu dan pelakon itu mengumumkan isterinya hamil anak pertama setelah beberapa bulan berkahwin. – Agensi

Isteri Aditya, Yasmine Ow merupakan seorang pempengaruh asal Malaysia. – Agensi
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

China umum pelonggaran sekatan seluruh negara

BEIJING, 7 DIS – China hari ini mengumumkan langkah pelonggaran sekatan COVID di seluruh negara yang menjejaskan negara ekonomi kedua terbesar dunia dan mencetuskan...
- Advertisment -