Tuesday, October 4, 2022
26.2 C
Brunei

Jackie Chan kesal dengan tindakannya

-

Sebelum ini, Jackie Chan pernah mendedahkan kisahnya apabila dia ditangkap curang dengan isterinya, Joan Lin.

Dia diketahui menjalinkan hubungan sulit dengan model dan pelakon Elaine Ng dan mempunyai seorang anak bernama Etta Ng.

Jackie Chan telah mengejutkan orang ramai selepas ditangkap menjalinkan hubungan sulit dengan seorang model dan pelakon, Elaine Ng.

Menurut Intep Seleb, perkara ini mula terbongkar apabila hubungan ini telah melahirkan seorang anak perempuan bernama Etta Ng. Detik hubungan sulit Jackie Chan dengan Elaine Ng diketahui oleh isteri Jackie Chan, Joan Lin daripada media.

Ketika melancarkan bukunya Never Grow Up, Jackie Chan berasa takut dan tidak tahu apa yang perlu dilakukan apabila isu itu meletup di media sosial.

Mengetahui isterinya sudah mengetahui hubungan sulitnya dengan Elaine Ng, Jackie Chan kemudiannya menghubungi Joan Lin melalui telefon bimbit dan cuba menjelaskan apa yang berlaku.

Menurut Intep Seleb, dia terkejut apabila Joan Lin kelihatan tenang dan kemudian menyerahkan segala-galanya kepada Jackie Chan.

Mendengar kata-kata Joan Lin, Jackie Chan seperti tidak dapat menahan air mata. Dia kesal dengan perbuatannya yang melukakan hati isterinya. Malah dia menyangka Joan akan berpisah dengannya, tetapi sebaliknya, Joan memaafkannya. – Agensi

Jackie Chan telah mengejutkan orang ramai selepas ditangkap menjalinkan hubungan sulit dengan seorang model dan pelakon, Elaine Ng. – Agensi
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

PBB: 5.7 juta mangsa banjir Pakistan berdepan krisis makanan

ISLAMABAD, 3 OKT – Agensi kemanusiaan Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB) memberi amaran kira-kira 5.7 juta mangsa banjir Pakistan berdepan krisis makanan serius dalam masa...
- Advertisment -