Monday, February 6, 2023
22.7 C
Brunei

-

Jalan ditutup bagi kerja menurap asfalt

Oleh Sim Y. H.

BANDAR SERI BEGAWAN, 18 JAN – Jabatan Kerja Raya, Kementerian Pembangunan, memaklumkan orang ramai terutamanya para pengguna jalan raya mengenai penutupan sementara separuh jalan di jambatan di Lebuh raya Muara-Tutong berdekatan Akademi Pertahanan Angkatan Bersenjata Diraja Brunei pada hari ini dan esok, bermula pukul 8:30 pagi hingga 5 petang.

Dalam kenyataan yang dikeluarkan, di sini, JKR menjelaskan bahawa penutupan sementara jalan berkenaan adalah bagi membolehkan kerja-kerja penurapan asfalt di jalan ke jambatan berkenaan dapat dilaksanakan.

Sehubungan itu, para pengguna jalan raya diingatkan untuk memperlahankan kenderaan mereka serta sentiasa berhati-hati apabila melalui kawasan berkenaan.

Peta menunjukkan penutupan separuh jalan di jambatan di Lebuh raya Muara-Tutong berdekatan Akademi Pertahanan Angkatan Bersenjata Diraja Brunei. – Gambar serahan JKR

 

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Bekas Menteri dijatuhi hukuman penjara 2 tahun

SEOUL, KOREA SELATAN, 3 FEB - Mahkamah Korea Selatan hari ini menjatuhkan hukuman penjara dua tahun kepada bekas Menteri Kehakiman, Cho Kuk, selepas dia...
- Advertisment -