Jerayawara Hyundai di Gadong

Oleh Yusrin Junaidi

BANDAR SERI BEGAWAN, 4 SEPT – Sempena ulang tahunnya yang ke-27, Setia Motors Sdn Bhd selaku pengedar rasmi kenderaan Hyundai di Brunei, menganjurkan jerayawara di Gadong di mana ia akan berlangsung selama tiga hari bermula hari ini.

Semasa jerayawara itu, orang awam terutamanya peminat Hyundai akan dapat melihat lebih dekat Hyundai Veloster 1.6 Turbo baharu dan barisan model Hyundai terkini lain seperti Hyundai H1XG, Hyundai Kona, Hyundai Gi10 dan banyak lagi.

Menurut Setia Motors Sdn Bhd, setakat ini mereka menawarkan beberapa promosi menarik antaranya bagi Hyundai Veloster di mana pelanggan yang membeli kereta berkenaan berpeluang mendapatkan sebuah komputer riba Dell, pencetak Canon, bayaran ansuran percuma bagi dua bulan dan insurans percuma untuk tahun pertama.

Jerayawara berkenaan juga bertujuan untuk memperkenalkan lagi model-model baharu Hyundai Atos dan Hyundai Grand i10.

Kedua-dua model berkenaan telah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan sejak pelancarannya yang mana dengan harga yang mampu milik kereta berkenaan menjadi pilihan ramai.

Menurut Setia Motors lagi, acara berkenaan merupakan yang pertama diadakan sejak penularan wabak COVID-19 diumumkan di negara ini. Sehubungan itu, ia diadakan mengikut prosedur operasi standard (SOP) Kementerian Kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga.

Hyundai Veloster 1.6 Turbo baharu ditampilkan semasa jerayawara selama tiga hari di Gadong.
Model-model lain yang turut dipamerkan semasa jerayawara Hyundai di Gadong.