Monday, December 5, 2022
22.3 C
Brunei

-

Joo Min Ha dan Yoo Il bakal berkahwin

Pelakon Korea, Joo Min Ha telah mengumumkan bakal mendirikan rumah tangga bersama kekasihnya yang merupakan bekas anggota kumpulan 5urprise, Yoo Il.

Menurut laporan media, pasangan yang bercinta selama empat tahun ini telah memilih 17 Julai sebagai tarikh perkahwinan mereka.

“Bakal pengantin lelaki mempunyai visual yang hebat dan dia seorang yang positif. Saya gembira dapat berkahwin dengan orang yang hebat,” kata Min Ha.

Sementara itu, Yoo Il menerusi temu bual bersama Xportsnews melahirkan rasa gembira kerana dipertemukan jodoh dengan wanita yang baik.

“Dia adalah kenalan yang saya kenal sejak dulu lagi. Seorang yang pandai memasak dan sangat berdikari. Dia juga membuatkan saya selesa apabila bersamanya.

“Secara jujurnya saya berasa sangat gembira dan bersyukur mendapat restu untuk mengahwininya,” ujar Yoo Il.

Sekadar info, Yoo Il telah pun meninggalkan kerjaya dalam bidang seni dan menjadi usahawan berjaya dalam bidang perniagaan. – Agensi

Joo Min Ha mengumumkan bakal mendirikan rumah tangga bersama kekasihnya yang merupakan bekas anggota kumpulan 5urprise, Yoo Il. – Agensi
Artikel sebelum iniMasa depan salah masih cerah – Jurgen Klopp
Artikel seterusnyaRalat
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

ASEAN: Tiga tindakan promosi pembangunan bandar mampan

FUKUSHIMA, 4 DIS – Mesyuarat keempat Peringkat Tinggi Rangkaian Bandar Pintar ASEAN-Jepun bermula di sini hari ini, dengan ASEAN mengetengahkan tiga tindakan utama untuk...

Australia dakwa suspek IS

- Advertisment -