Tuesday, March 21, 2023
21.2 C
Brunei

-

Jungkook bercuti bersama kekasih?

Anggota kumpulan BTS iaitu Jungkook dilaporkan sedang bercuti bersama teman wanitanya di Pulau Jeju apabila peminat terserempak dengan pasangan tersebut.

Gambar yang dimuat naik peminat mendedahkan Jungkook memakai baju hitam dan topi putih berserta kapsyen membuatkan peminat menyerbu ruang komen foto berkenaan untuk memberi komen.

“Jungkook dah jumpa cinta hatinya,” tulis individu berkenaan.

Sehingga kini wajah dan identiti wanita tersebut belum dapat dikenal pasti kerana gambar yang ditularkan itu hanya menunjukkan bahagian belakang wanita berkenaan.

Bagaimanapun, rata-rata peminat menafikan tentang dakwaan tersebut dan memberitahu gambar penyanyi lagu Butter itu sebenarnya bersama rakan-rakannya yang diambil beberapa bulan lalu.

Dalam pada itu, pemilik restoran berkenaan turut memunculkan diri mendedahkan wanita dikatakan kekasih Jungkook itu sebenarnya adalah pekerja di situ.

Pekerja itu dilihat berdiri di sebelah Jungkook kerana penyanyi itu memberikan tandatangannya kepada wanita tersebut. – Agensi

Jungkook BTS didakwa bercuti bersama teman wanita tetapi para peminat menafikan dan memberitahu bahawa Jungkook bercuti bersama rakan-rakannya. – Agensi
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Kishida umum rancangan Indo-Pasifik baharu di India

NEW DELHI, 20 MAC - Perdana Menteri Jepun, Fumio Kishida hari ini menjemput rakan sejawatannya dari India, Narendra Modi untuk menghadiri sidang kemuncak negara-negara...
- Advertisment -