Thursday, April 18, 2024
23.7 C
Brunei

  -

  Kanye West cabut semua gigi ganti titanium bernilai RM4 juta

  Penyanyi rap Kanye West membuat kejutan apabila muncul dengan mengenakan gigi palsu titanium bernilai RM4 juta ketika keluar bersama isterinya iaitu Bianca Censori.

  Kanye, 46, dilaporkan keluar bersiar-siar bersama isterinya itu di Chateau Marmont, Beverly Hills, Amerika Syarikat ditemani rakan mereka, iaitu pelawak Chris Rock.

  Penyanyi berkenaan juga dilihat memuat naik foto memaparkan gigi baharunya itu di Instastory miliknya. Kanye berkongsi sebuah foto yang menunjukkan bahagian bawah muka ketika dia membuka mulut bagi mempamerkan gigi palsu titanium tersebut.

  Malah menerusi satu lagi perkongsian yang dibuat, penampilan Kanye dikatakan diilhamkan oleh watak penjahat, Jaws dalam filem James Bond.

  Sementara itu menurut laporan Daily Mail, penyanyi lagu Praise God itu pernah mendakwa barisan giginya dicabut dan digantikan dengan berlian yang dilakukan oleh Dr Thomas Connelly di Beverly Hills, Amerika Syarikat bersama juruteknik pergigian, Naoki Hayashi.

  Penampilan baharu penyanyi berkenaan juga dapat dilihat sewaktu dia berbual dengan Chris di mana Kanye mendakap gigi palsunya itu bagi menarik perhatian ramai. – Agensi

  Gigi palsu Kanye menarik perhatian ramai. – mStar
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Awda

  Ular punca perkhidmatan kereta api Jepun tergendala

  TOKYO, 17 APRIL – Walaupun kelewatan kecil dalam kereta api peluru yang sangat dibanggakan di Jepun adalah jarang berlaku, dan yang lebih luar biasa...