Wednesday, October 4, 2023
23 C
Brunei

  -

  Kejohanan Terbuka BDTTA meriah

  Oleh Fadhil Yunus – 

  BANDAR SERI BEGAWAN, 11 SEPT – Norizan bin Haji Yussof dan Sia Mee Mee masing-masing muncul juara dalam kategori terbuka perseorangan lelaki dan wanita semasa Kejohanan Terbuka Persatuan Pingpong Brunei Darussalam (BDTTA) 2023 yang berlangsung di Kompleks Sukan Tutong, baru-baru ini.

  Wee Tzu Min meraih tempat kedua manakala Pengiran Muhamad Wa’ie Sufiyan bin Pengiran Haji Mohd Saiffin dan Goh Teck Chin berkongsi tempat ketiga dalam kategori perseorangan terbuka lelaki.

  Dalam kategori perseorangan terbuka wanita, Ting Siew Chien meraih tempat kedua manakala Hong Hui Qin dan Ling Yi Zhen berkongsi tempat ketiga.

  Hadir selaku tetamu kehormat dan menyampaikan hadiah kepada pemenang ialah Pengarah Urusan AREA Builders Sdn Bhd, Haji Mohammad Ardhini bin Haji Osman.

  Kejohanan yang bermula dengan pusingan awal pada 3 September itu menarik seramai 101 peserta termasuk 88 lelaki dan 13 perempuan.

  Para pemenang bergambar ramai semasa kejohanan berkenaan. – Gambar serahan BDTTA
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  24 mati dalam tempoh 24 jam di India

  NEW DELHI, 3 Oktober - Sekurang-kurangnya 24 pesakit, separuh daripadanya anak damit baru lahir telah meninggal dunia dalam tempoh 24 jam lepas di sebuah...