Kempen uji pandu rai 100 tahun Suzuki

Oleh Yusrin Junaidi

BANDAR SERI BEGAWAN, 13 OGOS – Boustead Sdn Bhd, pengedar tunggal kereta jenama Suzuki di Negara Brunei Darussalam, merayakan ulang tahun ke-100 Suzuki dalam industri dengan mengadakan Kempen Uji Pandu Hit The Miles yang berjalan sehingga penghujung bulan ini.

Kempen berkenaan juga diadakan bersempena dengan Sambutan Hari Keputeraan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam ke-74 tahun.

Diadakan dengan kerjasama Pasar Raya Hua Ho Manggis, Tanjung Bunut, dan Sengkurong, kempen berkenaan bertujuan untuk memberikan pengalaman kepada pelanggan mengenai elemen pemanduan kereta Suzuki yang terbaik, berkualiti, jimat, dan banyak lagi.

Dalam pada itu, orang ramai yang membuat uji pandu Suzuki Ertiga atau Suzuki Vitara sejauh 7.4km dalam tempoh kempen berpeluang memenangi baucar bernilai $740.

Menurut Boustead Sdn Bhd lagi, mana-mana pelanggan yang berbelanja lebih $15 dalam satu resit di pasar raya Hua Ho juga berpeluang mendapat baucar tambahan bernilai $5.

Di samping itu, mana-mana pelanggan yang membeli Suzuki Ertiga atau Vitara sepanjang kempen itu juga berpeluang mendapatkan baucar bernilai $200 daripada Pasar Raya
Hua Ho.

Salah sebuah kereta yang disediakan bagi kempen uji pandu sempena ulang tahun ke-100 Suzuki. – Gambar oleh Muiz Matdani