Thursday, February 9, 2023
22.8 C
Brunei

-

KHEU semarakkan bulan Syawal

Oleh Salawati Haji Yahya

BANDAR SERI BEGAWAN, 18 Julai – Kementerian Hal Ehwal Ugama (KHEU) dan jabatan-jabatan di bawahnya, hari ini, turut menyemarakkan hari-hari terakhir Syawal dengan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri yang berlangsung di Dewan Multaqa, Lantai Bawah, Bangunan Tambahan Baru KHEU, hari ini.

Menteri Hal Ehwal Ugama, Yang Berhormat Pehin Udana Khatib Dato Paduka Seri Setia Ustaz Haji Awang Badaruddin bin Pengarah Dato Paduka Haji Awang Othman dan datin, antara yang hadir di majlis tersebut.

Turut hadir ialah Timbalan Menteri Hal Ehwal Ugama, Yang Mulia Dato Seri Paduka Haji Awang Abdul Mokti bin Haji Mohd Daud dan datin, mantan-mantan menteri hal ehwal ugama, Pemangku Setiausaha Tetap di KHEU, Haji Harun bin Haji Junid, Timbalan Setiausaha Tetap di KHEU, Awang Roslan bin Haji Tajaah, para pengarah, pegawai-pegawai kanan, pegawai dan kakitangan KHEU.

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Nahas Pesawat Boeing 737, 2 Juruterbang selamat

PERTH, AUSTRALIA, 7 FEB - Dua juruterbang terselamat, hanya cedera ringan selepas pesawat Boeing 737 yang dihantar untuk memadam kebakaran terhempas di Australia, kata...
- Advertisment -