Kongsi foto perkahwinan

Pelakon terkenal Jeon Hye Bin baru-baru ini telah melangsungkan perkahwinannya di Bali, Indonesia. Malah majlis perkahwinan turut disiarkan menerusi sebuah program berita hiburan SBS dalam episod terbaharu rancangan Night of Real Entertainment.

Video tribute tersebut memaparkan sekitar majlis perkahwinan yang meriah termasuk beberapa foto ayah serta suaminya. Namun apa yang menjadi perhatian apabila dia menutup wajah suaminya pada foto berkenaan.

Suami Jeon Hye Bin merupakan seorang doktor yang berusia dua tahun lebih tua daripada usianya iaitu 38 tahun. Mereka mengenali antara satu sama lain melalui perkenalan persahabatan dan kemudian mengikat tali pertunangan selepas setahun berkenalan.

Menurut agensi pengurusan pelakon itu, ada sebab mengapa pasangan itu memilih untuk melangsungkan perkahwinan di Bali, Indonesia. Mereka mahukan sebuah majlis perkahwinan kecil yang hanya dihadiri oleh keluarga, serta kenalan rapat selain suasana indah dan nyaman.

Dalam pada itu, pelakon berusia 36 tahun ini juga menulis surat secara peribadi meluahkan perasaannya buat suaminya dan perkahwinan mereka. – Agensi

Jeon Hye Bin baru-baru ini telah melangsungkan perkahwinannya di Bali, Indonesia. – Agensi