Tuesday, November 29, 2022
22.6 C
Brunei

-

Konvoi Kia Stinger ke Temburong

Oleh Yusrin Junaidi

BANDAR SERI BEGAWAN, 13 NOV – Grand Motors Sdn Bhd selaku pengedar tunggal kereta Kia di Brunei, hari ini, telah mengadakan aktiviti konvoi ke sebuah kawasan peranginan di Daerah Temburong melibatkan 19 kereta Kia Stinger dari Kelab Stinger BWN.

Aktiviti konvoi dimulakan dengan sesi taklimat keselamatan dan mengenai aktiviti di The Abode Resort and Spa sebelum pelepasan acara konvoi.

Para peserta turut mengambil bahagian dalam sesi penggambaran sebelum melalui Jambatan Sultan Haji Omar ‘Ali Saifuddien.

Menurut Grand Motors, mereka sangat terharu dengan sokongan padu semua pemilik dan peminat Kia Stinger di Brunei, yang mana kebanyakannya telah memberikan sokongan berterusan dalam menjayakan apa jua acara yang diungkayahkan.

Sokongan yang tidak berbelah bahagi itu, tambah syarikat tersebut, adalah penting kepada kejayaan mereka di Brunei dan acara berkenaan merupakan satu contoh sebenar perpaduan yang ditunjukkan oleh pemilik kereta Kia.

Para peserta kemudian menyertai sesi minum pagi di resort tersebut kemudian sesi Free and Easy.

Wakil Kelab Stinger BWN, Nazmie Omar dan Darwiis Kefli mengucapkan ribuan terima kasih kepada Grand Motors kerana mengadakan acara berkenaan yang bertujuan untuk mengeratkan lagi hubungan sedia ada antara pelanggan, khasnya pemilik kereta Stinger di Negara Brunei Darussalam.

Acara bagi Kelab Stinger BWN itu merupakan yang pertama dianjurkan oleh Grand Motors dan diharapkan akan diadakan lagi pada masa akan datang.

Ahli Kelab Stinger BWN bergambar ramai semasa aktiviti konvoi ke sebuah resort di Daerah Temburong.

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Taliban Pakistan tamat gencatan senjata

ISLAMABAD, 28 NOV – Taliban Pakistan berkata hari ini mereka telah membatalkan gencatan senjata goyah yang dipersetujui dengan kerajaan pada Jun lalu dan mengarahkan...
- Advertisment -