Ku Hye Sun sertai agensi baharu

Setelah keluar dari HB Entertainment, Ku Hye Sun telah bergabung dengan agensi baharu.

Pada 23 Julai lalu, berikutan pengumuman Ku Hye Sun di Instagram, MIMI Entertainment secara rasmi mengesahkan bahawa pelakon itu telah menandatangani kontrak eksklusif dengan agensi tersebut.

MIMI Entertainment adalah agensi baharu yang diketuai oleh CEO Kim Sung Hoon, bekas pekerja YG Entertainment yang secara peribadi bekerja dengan Ku Hye Sun semasa dia bekerja di syarikat itu.

Seorang wakil MIMI Entertainment menyatakan, “Oleh kerana hubungan kami terjalin sejak sekian lama semasa kami menghabiskan masa bersama di YG Entertainment, kami akhirnya bergabung dengan Ku Hye Sun, yang terkenal bukan hanya di Korea tetapi juga di luar negara, untuknya banyak aktiviti domestik dan antarabangsa.”

Agensi itu menambah, “Melalui sejarah kami bekerjasama untuk pelbagai aktiviti, Ku Hye Sun sebagai pelakon, pengarah, dan penulis, kami telah membangun kepercayaan yang mendalam antara satu sama lain.

“Dengan asas itu, kami menantikan permulaan baharunya. Kami akan menyokong sepenuhnya aktiviti artis Ku Hye Sun, yang memiliki pelbagai daya tarikan, dalam suasana seperti keluarga.” – Agensi

Ku Hye Sun secara rasmi menjadi artis di bawah naungan MIMI Entertainment. – Agensi