Wednesday, August 17, 2022
23.9 C
Brunei

Kylie Jenner hamil lagi selepas berpisah dengan Travis Scott

-

Umum mengetahui personaliti terkenal Kylie Jenner kini sedang hamil cahaya mata kedua dan berita kehamilannya itu mendapat perhatian ramai.

Memetik laporan Hollywoodlife, sumber terdekat memberitahu perut Kylie sudah menampakkan ‘baby bump’ namun merahsiakan usia kandungannya.

Seronok bergelar seorang ibu kepada Stormi, Kylie kini menikmati momen kehamilan keduanya dengan meluangkan masa bersama keluarga dan rakan terdekat sahaja.

“Kandungan Kylie sudah mencecah beberapa bulan dan perutnya juga sudah menampakkan baby bump. Dia sangat teruja.

“Dia sudah lama menantikan untuk memberikan adik kepada anaknya, Stormi. Kylie seronok menjadi seorang ibu.

“Malah dia menikmati momen kehamilan secara privasi dengan meluangkan masa bersama rakan terdekat dan keluarga sahaja,” kata sumber.

Namun kemusykilan timbul dalam kalangan peminat tentang kehamilan itu apabila difahamkan Kylie dan penyanyi Travis Scott sudah berpisah sejak hujung 2019.

Bagaimanapun mereka tetap menjalinkan hubungan baik malah sering meluangkan masa bersama sambil membesarkan anak perempuan mereka.

Jadi tidaklah begitu mengejutkan jika mereka memutuskan untuk mempunyai anak lagi. – Agensi

Kylie dan Travis sudah mempunyai seorang anak bernama Stormi. – Agensi
- Advertisment -

DISYORKAN UNTUK ANDA

Iran nafi terbabit serangan Salman Rushdie

TEHRAN, 15 OGOS – Pegawai kerajaan Iran hari ini menafikan Tehran terbabit dalam serangan yang mencederakan penulis kontroversi, Salman Rushdie di Amerika Syarikat (AS)...

China lancar latihan baharu

- Advertisment -