Layanan sebagai adik jutawan

Apabila anda seorang jutawan paling muda, adik-beradik anda mungkin akan cuba untuk mengambil peluang itu.

Kylie Jenner, 22, memberitahu Ellen DeGeneres pada musim 17 episod perdana dari Ellen DeGeneres menunjukkan bahawa adik-beradik terkenal beliau cuba untuk mengambil kesempatan untuk menyuruhnya membayar semua bil pada masa ini dan akan datang.

“Apabila kita berada dalam perbualan dan bercakap mengenai ke mana kami harus pergi untuk percutian, mereka seperti, Kylie? Anda akan membayarnya?” Kylie berkata semasa dalam klip pratonton yang didedahkan pada 6 September.

Beliau kemudian menjelaskan bahawa mereka hanya bergurau. Mungkin Kylie adalah satu-satunya jutawan dalam keluarga mereka, tetapi Kim, Khloe, dan Kourtney Kardashian, dan Kendall Jenner, sememangnya amat jelas bahawa mereka tidak kesempitan wang.

Mereka benar-benar mampu membelanjakan untuk diri mereka sendiri apabila membincangkan mengenai percutian seperti Itali, Turki dan Caicos, dan St. Barts. “Mereka hanya bergurau dengan saya, mereka semua sangat bangga dengan saya,” tambah Kylie. Kris Jenner, yang muncul di episod itu bersama anak perempuannya, berkata sambil ketawa, “Hanya barang saya. Dia membayar untuk barang saya.” Kylie telah memberikan ibunya sebuah Ferrari, beg tangan dan lain-lain barangan mewah. Jadi secara teknikalnya beliau tidak berbohong! – Agensi

Kylie Jenner menganggap layanan daripada kakaknya hanyalah guruan sahaja. – Agensi