Wednesday, November 30, 2022
24 C
Brunei

-

Lee Chan Won diserang peminat 

Insiden Halloween di Itaewon yang mengorbankan 156 nyawa pada 29 Oktober lalu membuatkan seluruh Korea Selatan berkabung bagi menghormati keluarga mangsa yang kehilangan ahli keluarga.

Malah ramai selebriti di negara tersebut turut membatalkan persembahan atau kemunculan awam bagi menghormati insiden menyayat hati itu termasuk penyanyi Lee Chan Won.

Koreaboo melaporkan Lee sepatutnya mengadakan persembahan di sebuah pesta musim luruh di sebuah taman tema di Jeonnam sehari selepas kejadian tersebut namun mengambil keputusan tidak meneruskan persembahan.

Bagaimanapun Lee tetap hadir pada acara itu dan membuat kemunculan di atas pentas bagi menjelaskan keputusannya selain meminta peminat tidak menjerit dan bersorak untuknya.

Tidak berpuas hati dengan perkara itu, Lee dihamun peminat yang memenuhi ruang konsert dan mengeluarkan kata-kata kesat terhadapnya.

Lebih malang, seorang lelaki tiba-tiba naik ke atas pentas memarahinya dan merentap kolar baju pengurus Lee untuk bergaduh.

Lee juga sebelum itu sudah memaklumkan perkara itu kepada pihak penganjur dan peminat sebelum malam festival berkenaan berlangsung. – Agensi

Lee Chan Won diserang peminat yang tidak berpuas hati. – Agensi
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Jutaan rakyat Bangladesh hilang tempat tinggal

DHAKA, 29 NOV – Berjuta-juta orang di Bangladesh hilang tempat tinggal dan mata pencarian akibat kesan perubahan iklim tahun ini hingga menyebabkan penghijrahan dalam negeri...

Polis kawal bandar utama China

- Advertisment -