Let’s Raya bakal kembali

Oleh Yusrin Junaidi

BANDAR SERI BEGAWAN, 1 APRIL – Pesta fesyen Let’s Raya anjuran Thevent Co bakal kembali lagi bagi edisi ke-4 pada tahun ini yang akan berlangsung selama empat hari pada pertengahan bulan ini di Kompleks Yayasan Sultan Haji Hassanal Bolkiah (Yayasan).

Sehubungan itu, majlis menandatangani memorandum perjanjian antara penaja acara itu telah diadakan di Dewan An-Naura, Kompleks Yayasan, di sini, hari ini.

Pada majlis itu, Thevent Co diwakili oleh Pengarah Urusan, Awang Hambali bin Pehin Dato Haji Mohd Salleh.

Para penaja acara terdiri daripada NBT (B) Sdn Bhd selaku rakan acara, Cuckoo (B) International, Aewon Garment & Embroidery Sdn Bhd, Oregon System, IBIC (B) Sdn Bhd dan banyak lagi.

Let’s Raya ke-4 berkenaan diilhamkan oleh trend pengguna semasa di samping menjadikannya sebagai acara sehenti di satu lokasi yang direka khas dengan penuh elegan dan berkualiti.

Pengunjung boleh mendapatkan pelbagai pilihan fesyen dan gaya hidup termasuk pakaian raya, selendang, alat solek, aksesori kediaman dan banyak lagi sepanjang empat hari acara berlangsung.

Produk fesyen berjenama seperti Charles and Keith, Zaraks, Milymaryam and Clasa Empire dan, Pokoks turut ditawarkan.

Di samping itu, semasa acara itu nanti, NBT (B) Sdn Bhd juga akan menawarkan promosi Raya.

Awang Hambali bertukar dokumen perjanjian dengan wakil NBT (B) Sdn Bhd semasa majlis penandatanganan di Kompleks Yayasan, kelmarin.