Sunday, August 14, 2022
25.2 C
Brunei

Makluman penutupan sementara separuh jalan

-

BANDAR SERI BEGAWAN, 8 JULAI – Separuh jalan di persimpangan lampu isyarat J56 di Lebuhraya Rimba/Perumahan Kampung Rimba ditutup sementara bermula hari ini hingga 15 Julai, dari 10 malam (tertakluk kepada keadaan cuaca).

Jabatan Kerja Raya (JKR), Kementerian Pembangunan dalam kenyataannya hari ini memaklumkan penutupan separuh jalan tersebut adalah untuk membolehkan kerja-kerja membaik pulih kerosakan kabel loop sensor di persimpangan lampu isyarat itu dapat dilaksanakan.

Sehubungan dengan itu, pihak jabatan menasihatkan para pengguna lebuh raya tersebut untuksentiasa berhati-hati apabila melalui kawasan tersebut di samping mematuhi tanda-tanda lalu lintas dan had laju yang dibenarkan demi mengelakkan perkara-perkara yang tidak diingini.

Sebarang aduan, orang ramai boleh menghubungi pihak jabatan melalui Talian Darussalam 123, Livechat Talian Darussalam 123 iaitu 8333123 ataupun e-mel pro@pwd.gov.bn.

Peta menunjukkan lokasi di mana kerja-kerja membaik- pulih kerosakan kabel dijalankan. – Gambar serahan JKR
- Advertisment -

DISYORKAN UNTUK ANDA

Dua beradik bersatu semula selepas 75 tahun

BHATINDA, INDIA, 12 OGOS – Air mata kegembiraan membasahi pipi seorang pekerja buruh India yang akhirnya bertemu abang tersayang dari Pakistan buat pertama kalinya...
- Advertisment -