Nafikan dakwaan bermasam muka

Penyanyi Andi Bernadee, menafikan dia dan Ismail Izzani bermasam muka apabila tampil dengan dua versi berbeza untuk video muzik lagu duet mereka, Hello.

Akur ramai yang mempersoalkan kewajaran mereka menampilkan dua konsep video muzik berbeza, Andi berkata, pihak pengurusannya dan Ismail hanya ingin mencari kelainan dengan mengetengahkan pendekatan promosi lebih segar.

“Bila pula saya dan Ismail bergaduh? Sebenarnya, dua video muzik itu dihasilkan sekadar untuk memberi kelainan kepada peminat. Ia dihasilkan mengikut kreativiti Warner Music Malaysia dan World Peace Entertainment, namun jalan ceritanya berkisar mengenai misteri pembunuhan yang dilakukan pembunuh upahan.

“Setiap label tampil bersama idea dan perspektif tersendiri untuk menggarap perjalanan video muzik itu. Bagaimanapun, setiap video muzik mempunyai petunjuk supaya penonton dapat mencari jawapan kepada misteri kejadian,” katanya ketika ditemui pada majlis pelantikannya sebagai duta selipar, Fipper, baru-baru ini.

Tambah Andi, identiti pembunuh hanya akan dibongkar menerusi platform media sosial selepas kedua-dua video muzik itu mencecah sejuta tontonan di saluran YouTube Warner Music Malaysia dan World Peace Entertainment.

Hello dilancarkan pada 15 November lalu dan boleh didapati di semua platform penstriman muzik. Sementara itu, bercakap mengenai pelantikannya sebagai duta Flipper, Andi berkata, dia bersyukur dengan kepercayaan yang diberikan selepas tiga tahun memperkenalkan bakat dalam industri muzik. – Agensi

Andi menafikan dia dan Ismail Izzani bermasam muka apabila tampil dengan dua versi berbeza untuk video muzik lagu duet mereka, Hello. – Agensi