Monday, March 27, 2023
29.9 C
Brunei

-

Nam Joo Hyuk tertekan berlakon

Pelakon Nam Joo Hyuk mengakui berdepan dengan masalah tekanan dalam diri sendiri untuk memastikan dia berjaya membawa watak yang diberikan dengan baik.

Menurut Joo Hyuk walaupun dia sentiasa merasa seronok ketika di lokasi penggambaran, namun sentiasa memikirkan soal babak lakonannya apabila di rumah.

“Saya mudah rasa tertekan apabila hendak berlakon kerana mahu menjayakan sesuatu watak itu sekurang-kurang 80 peratus mengikut skrip yang telah ditulis.

“Tidak kiralah babak yang penuh emosi atau tenang, ia sangat sukar. Saya akan berbincang dengan pengarah dan pelakon lain untuk mencari jalan penyelesaian,” ujarnya seperti yang dipetik dari Soompi.

Dalam masa sama, Joo Hyuk sentiasa mahukan lakonannya nampak natural dan tidak keterlaluan supaya penonton dapat merasai emosi sebenar yang ingin disampaikan.

“Saya mahu setiap watak nampak natural seperti air yang mengalir supaya penonton boleh merasainya.

“Saya sentiasa berfikir supaya tidak keterlaluan dan mahu menjadikan watak itu seperti kehidupan sebenar yang kita lalui,” jelasnya. – Agensi

Joo Hyuk tertekan untuk jayakan watak dalam lakonan. – Agensi
- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

Menteri luar NZ luah kerisauan terhadap china

BEIJING, 26 MAC - Menteri Luar New Zealand, Nanaia Mahuta telah menyatakan kebimbangan kepada China mengenai sebarang peruntukan bantuan mematikan untuk menyokong Rusia dalam...
- Advertisment -