Sunday, December 4, 2022
25.9 C
Brunei

-

Naza Italia akan buka bilik pameran Ferrari City Sept ini

KUALA LUMPUR, 21 Julai – Naza Italia, pengimport rasmi tunggal dan pengedar kereta Ferrari di Malaysia akan membuka bilik pameran Ferrari City di Naza Platinum Park menjelang akhir September depan.

Ketua Pegawai Operasi NAZA Italia, Farid Sulaiman berkata kemudahan bernilai RM3 juta itu akan mempamerkan model terbaharu Ferrari dan menjadi sebahagian daripada strategi syarikat untuk meningkatkan kehadiran jenama Ferrari di kawasan metropolitan itu.

“Kami tidak akan menjual kereta, kami menjual mimpi, jadi kami perlu memberikan pengalaman pemilikan secara menyeluruh.

“Pemilik Ferrari akan dapat menyertai aktiviti gaya hidup yang dicipta khusus bagi komuniti Ferrari,” katanya pada sidang media bersempena dengan Sambutan Ulang Tahun ke-70 Ferrari dan pelancaran model edisi terhad, LaFerrari Aperta di sini hari ini.

Naza Italia, pengimport rasmi tunggal dan pengedar kereta Ferrari di Malaysia akan membuka bilik pameran Ferrari City di Naza Platinum Park menjelang akhir September depan.
Naza Italia, pengimport rasmi tunggal dan pengedar kereta Ferrari di Malaysia akan membuka bilik pameran Ferrari City di Naza Platinum Park menjelang akhir September depan.

Model tanpa bumbung daripada genetik “supercar” LaFerrari itu hanya akan dikeluarkan sebanyak 209 buah sahaja bagi meraikan ulang tahun Ferrari ke-70.

“Inilah adalah kereta hibrid pertama yang diperkenalkan oleh Ferrari,” katanya.

Kereta tersebut hanya boleh dibeli melalui jemputan kepada pelanggan setia dan mereka yang pernah membeli sehingga enam Ferrari di atas nama mereka. – Bernama

- Advertisment -

Disyorkan Untuk Anda

China longgarkan lagi peraturan COVID

BEIJING, 2 DIS – Bandar di seluruh China membatalkan arahan sekatan COVID hari ini dengan melonggarkan peraturan ujian dan kuarantin susulan protes di seluruh...
- Advertisment -