Friday, June 2, 2023
27.4 C
Brunei

  -

  Park, Lee kenang lakonan bersama

  Pelakon wanita, Park So Dam berkongsi gambar dengan ahli kumpulan CNBLUE, Lee Jung Shin di akaun Instagram peribadinya.

  Pada 27 April lalu, pelakon wanita itu memuat naik tiga keping gambarnya bersama Lee Jung Shin. Mereka berdua tersenyum menawan Ketika bergambar dan menunjukkan tanda ‘peace’ dalam dua foto pertama. Park So Dam menyertakan hashtag “sudah 4 tahun yang lalu” dan “Seo Woo dengan Ha Won” bersama dua emoji tanda ‘peace’.

  Beberapa jam kemudian, Lee Jung Shin membuat komen berkenaan dengan jawapan, “Melakukan perjalanan ke jalan kenangan itu menyenangkan, bukan?”

  Kedua-duanya berlakon bersama dalam drama Cinderella and Four Knights, yang ditayangkan pada tahun 2016. Park So Dam membintangi watak sebagai Eun Ha Won, seorang gadis yang diupah untuk menjadi pembantu rumah tangga untuk tiga orang sepupu.

  Lee Jung Shin membawa watak Kang Seo Woo, salah seorang sepupu yang merupakan seorang pemuzik yang mencari inspirasi utamanya yang hilang.

  Park So Dam kini bersedia untuk membintangi ‘Record of Youth’ drama tvN yang akan datang mengenai anak muda dalam industri pemodelan. Drama ini akan menjadi yang pertama dalam empat tahun, selepas Cinderella dan Four Knights.

  Lee Jung Shin baru-baru ini telah keluar dari tentera mengikut protokol COVID-19 mereka. – Agensi

  Pelakon wanita, Park So Dam pernah digandingkan bersama Lee Jung Shin dalam drama Cinderella and Four Knights. – Agensi
  - Advertisment -

  Disyorkan Untuk Anda

  Jepun, AS sahkan kerjasama, tentang pelancaran satelit Korea Utara

  TOKYO, 2 JUN - Menteri Pertahanan Jepun, Yasukazu Hamada dan Setiausaha Pertahanan AS, Lloyd Austin mengesahkan kelmarin bahawa kedua-dua negara akan bekerjasama menentang pelancaran...
  - Advertisment -